Projektportefølje

Fangos ProjektporteføjleVi laver så mange spændende og sjove ting i Fango og vi vil så gerne fortælle dig om det!

Festivaller

Fango har været med til at designe og opbygge mange forskellige barer og boder. Vi har stået for promoveringen, skabt opmærksomhed, stået for salg og fundet forpagtere. Derudover har vi lavet aktiviteter til diverse festivaller, såsom Jelling, Smuk og mange flere. 


Tour Management

Vi har et samarbejde med flere forskellige musikselskaber. Herigennem står vi for håndteringen af kunstnerne, logistikken og planlægningen af diverse, for at skabe de bedste rammer, så kunstnerne kun skal tænke på at performe.

Sikkerhed og Kommunikation

Fango har igennem mange år stået for og hjulpet til med sikkerheden til rigtig mange folkearrangementer, større begivenheder, private arrangementer og festivaller rundt i hele Danmark.


Fango har ligeledes stået for alt sikkerhed og kommunikation til Reallity Awards siden 2015.

Udlejning af udstyr

Fango har gennem tidens løb købt rigtig meget udstyr i forbindelse med diverse events og arrangementer. Derfor har vi en stor del udstyr og hvis der er noget vi eventuelt måtte mangle, har vi nogle rigtig gode samarbejdspartnere og et stort netværk. 

Fango har ligeledes mange sjove maskiner; popcornmaskine, konfettikanoner, røgmaskiner, sæbeboblemaskiner mm.


Spørg os for mere information omkring hvad vi har.Grafisk Design

Fango har en dygtig grafisk designer, derfor kan vi sammen med jer lave og producere banner, ophæng, oplæg til diverse projekter og meget mere.Projektgalleri