Om Fango

Et professionelt eventbureau med mange års erfaring

Vi er dit professionelle eventbureau, som skaber uforglemmelige oplevelser der styrker dit brand. Vores ekspertise ligger i at aktivere rummet og udfordre grænserne for kreativitet.


Hos Fango ser vi muligheder, ikke begrænsninger, og vi er dedikerede til at hjælpe dig med alt fra ide til eksekvering. Vores specialdesignede events skaber mindeværdige øjeblikke, hvor vores professionelle tilgang møder enestående kreativitet.


Fokus på at skabe sikkerhed i og omkring events er en kernekompetence hos os. Vi har stor erfaring og ekspertise på netop det område, hvor vi både rådgiver og eksekverer.


Vi har specialiseret os i at skabe begivenheder og events til større virksomheder, kommuner og city foreninger. Vores fokus er at aktivere både mennesker og lokationen, præsentere produkter og skabe liv og synlighed baseret på dine behov.


Lad os sammen omsætte dine visioner til virkelighed og skabe et arrangement, der ikke blot bliver en succes, men også et samtaleemne i lang tid fremover.

Teamet i Fango

Lennarth Højgaard, ejer

25 års erfaring med sikkerhed og festivaler


+45 81 44 34 34

lennarth@fango.dk

Jonas Albæk Jensen, Projektkonsulent

PBA i Sport Management


+45 22 71 71 67

jonas@fango.dk

Lokale samarbejdspartnere


Vi vælge altid lokale samarbejdspartnere til større events, hvis muligt. Både for at gavne lokalsamfundet. Men også fordi de lokale spillere ofte har et højere kendskab til jeres område. Derfor kan vi sammen levere det bedste event til jer. 

Vi har specialiseret os i at skabe begivenheder

og events til: 

Vi går altid den ekstra mil, for at få et event til at lykkedes 110%. Vi gør alt hvad der skal til, for at det bliver en unik oplevelse. 


Lennarth Højgaard

Ejer,  Fango