Events & Begivenheder

Events & Begivenheder

Hello world

Halloween 


Halloween i Vejle, blev afviklet med en stor finale. Hele rådhuset var en del af udsmykningen. Produceringen var med til at skabe uhygge og halloween stemning. De besøgende børn og voksne fik en på opleveren og var med til at gøre hele produktionen mere levende. Endvidere havde vi lavet et horror house i kælderen på rådhuset.


Eventen blev første gang arrangeret tilbage i 2014 og har lige siden været en fast begivenhed, som Fango har leveret.


*Priser for events som disse varierer ud fra jeres behov, ønsker og budget.

Sæsonbaserede begivenheder.

Hello world

Julemandes ankomst


Til større events finder vi samarbejdspartnere i lokalsamfundet eller nærområdet for at højne eventen. Vi sørger for at designe eventen sammen med kunden så alle ønsker og behov bliver opfyldt.


Endvidere sikrer vi at alle regler (og mulige restriktioner) bliver overholdt og sørger for, at planlægningen og afviklingen kører på skinner. *Priser for events som disse varierer ud fra jeres behov, ønsker og budget.

 Årets

Firmafest


 Vi elsker at være værter for   en god fest. Skal dine   medarbejdere have et   skulderklap, skal I fejre en ny   åbning eller måske noget   helt tredje? 


 Fango hjælper gerne med   både planlægning,   opsætning, afvikling og   nedtagning, så det hele   bliver efter jeres ønsker. Så   kan både du og dine   medarbejdere nyde festen! 

Firmafest

Vigtigheden af Events

Fango har igennem mange år produceret, udviklet, leveret og afviklet mange events, store som små, selvom størrelsen af events aldrig afspeljer vigtigheden af dem.


Hvis ikke man har erfaring med at afvikle events og begivenheder, vil fejl nemt kunne forekomme og der vil typisk dukke ting op man ikke har taget højde for undervejs i ens afvikling. Hos Fango ved vi hvor vigtigt det er at have alle aspekter med, så fejl ikke sker; for tid er penge og hvis der er mange mangler, vil det smitte af på de besøgende.


Se eventuelt vores koncept katalog for mere info.