Netværk

Netværk præcis, når du har brug for det!

Netværk

Fango tilbyder et netværk for godtfolk, hvor vi sammen skaber værdi for hinanden. Her er kun medlemmer, hvis virksomheder står for kvalitet, service og har en høj etisk standard.


Som medlem i Fango skal du ikke deltage i ugentlige morgenmøder, hvor vi bytter de samme visitkort. Fango vedligeholder netværket og garanterer, at du altid har adgang til et aktivt netværk, hvor du finder den rette kompetence, præcis når du har brug for det.


Vores unikke service består af, at vi skaber kontakten mellem dig og den virksomhed, der kan løse din opgave. En simpel google søgning giver dig hurtigt svar på hvilket virksomheder, der arbejder med den opgave, du står overfor, men svarer ikke på hvilken, der er bedst til at løse din opgave, hvilken af virksomhederne der har den nødvendige kapacitet og som er klar til at påtage sig opgaven når du skal have den løst.


I netværket bruger vi hinanden, og skaber selvfølgelig kontakten til den virksomhed i netværket, der kan hjælpe lige netop dig, med de kompetencer du står og mangler. Er den rette kompetence ikke i netværket, garanterer Fango, at vi undersøger markedet, tjekker referencer og sikrer at kompetencen kommer ind i netværket.Vores unikke service består af, at vi skaber kontakten mellem dig og den virksomhed, der kan løse din opgave.

Sådan hjælpe Fango dig

Behovsafdækning

Sammen afdækker vi din virksomheds behov, budget og tidsramme for at sikre vi kan finde den rette løsning

Søgning i Fango netværket: Først søger vi efter den rette kompetence i netværket


Søgning uden for netværket

Vi går ud i markedet og søger efter alle de virksomheder, der kan opfylde dine behov. Vi tjekker om de har særlige kompetencer inden for det pågældende området og stiller virksomhederne op mod hinanden, for på den måde at finde den helt rette virksomhed til at løse din opgave og fremadrettet deltage i netværket

Tjek af referencer

Når vi har fundet den rette virksomhed, søger vi referencer på virksomheden for at sikrer at den lever op til den høje kvalitet vi forventer i netværket.


Etablerer kontakt

Når vi har fundet virksomheden, der kan løse dine opgave sikre vi at kontakten mellem jer bliver skabt, så du får løst din opgave. Fango håndtere sourcingprocessen af en partner for dig. Så du står tilbage med en e-mail og et telefonnummer og bare skal ringe og lave aftalen.

DIT TEAM

Lasse Emil Værebro

André Nørgaard